Word Marketer !

Word Marketer, werk aan je carrière en verdien ( veel) geld als CashbackCard Marketer

Heb je geen webshop of bedrijf maar zie je toch de fantastische mogelijkheden van de de CashbackCard? Immers binnen 2 jaar zal minstens 20% van de Nederlandse bevolking gebruik maken van een CashbackCard, dat zijn ongeveer 3.500.000 mensen! Op dit moment zijn er in Nedrland slechts 55.000 mensen die er dagelijks gebuik van maken, dit in tegenstelling tot de ons omringende landen, waar het percentage gebruikers vele malen hoger ligt. Kortom, nog een enorme potentie voor het werven van gebruikers.

Geld Verdienen als Marketer

Je weet dat de CasbackCard voor de consument/gebruiker 100% GRATIS is. Als je zelf deze Card wil verspreiden moet je Marketer worden. Je krijgt dan je eigen Account en gaat geld verdienen aan alle consumenten en Marketers die je werft. Dit kan behoorlijk oplopen AFHANKELIJK VAN JE INZET, maar maandelijkse inkomens van 5 tot 10.000 euro zijn absoluut geen uitzondering binnen de organisatie. Sterker nog, iedereen die hard werkt en dat lang genoeg volhoudt, zal een dergelijk salaris kunnen gaan verdienen. Doordat je tegen die tijd een grote achterban hebt van consumenten en Marketers, zal dit een STABIEL inkomen zijn waar je niet veel meer voor hoeft te doen, immers de casbackcard is ingeburgerd (zoals nu al in het buitenland) en iedereen blijft hem gebruiken.

Word Marketer, werk aan je carrière en verdien ( veel) geld als CashbackCard Marketer

Win Win situatie 

Het is voor iedereen een zeer interessante mogelijkheid om er beter van te worden: de consument krijgt korting middels de aanbiedingen, cashback op zijn/haar bankrekening EN shoppingpoints. De Marketer krijgt een klein percentage van de aankopen van de consument als beloning voor zijn/haar inspanningen om consumenten en Marketers te werven. Een Win Win situatie dus. Cashback’s, Shoppingpoints en commissies voor de Marketers worden overzichtelijk bijgehouden en uitgekeerd middels de uitstekend werkende programmatuur en Apps.

Piramide?

Maar wie betaald dat zul je denken, zeker een Piramide constructie! Nou echt niet!! Het is heel simpel:  de aangesloten bedrijven zoals Hema, V&D,Total, Ali express, Jumbo, Douglass, ICI Paris, PLUS, Decathlon, Bol.com, Halfords, Booking.com en nog vele winkels, bedrijven en webshops meer, betalen graag middels een paar procent korting op hun verkopen, voor de perfecte klantenbinding en verhoging van hun omzet. Immers wie wil er nu geen extra geld terug op zijn/haar bankrekening bij het kopen van producten die je toch al zou kopen?? De genoemde bedrijven lenen zich echt niet voor piramide praktijken! Dit is dus ook voor de aangesloten bedrijven en webshops een zeer interessante mogelijkheid om extra omzet te genereren door middel van meer klanten en meer aankopen van die klanten, immers iedereen wil korting! Je ziet dan ook in de Cashback App speciale aanbiedingen van die Loyalty partners(aangesloten bedrijven en webshops) waar hun eigen klanten graag gebruik van maken maar ook nieuwe klanten! De aanbiedingen zijn namelijk voor iedereen die een CasbackCard gebruikt.

Word Marketer, werk aan je carrière en verdien ( veel) geld als CashbackCard Marketer

Geinteresseerd?

Ben je inmiddels ook zo enthousiast geworden of wil je weten hoe het werkt? Registreer je dan gratis en download vervolgens de Cashback App . Als je een keer geregistreerd bent kun je je eenvoudig met die registratie aanmelden om Marketer te worden. Laat het ons weten via het contactformulier en wij helpen je verder. Misschien wordt jij ook een succesvol Marketer met een inkomen waar je nu alleen nog van kan dromen!

 

Word Marketer, werk aan je carrière en verdien ( veel) geld als CashbackCard Marketer